ABOUT

Welkom!

Leuk dat je een een kijkje neemt op Beterschap Gewenst! Wist jij dat één op de vier mensen in Nederland een chronische aandoening heeft? Dat betekent er een grote kans bestaat dat jij helaas die vette pechvogel bent. Maar het goede nieuws is: je bent hierdoor niet alleen!

Mijn naam is Lynn en ik blog sinds 2020 over chronisch ziek zijn. Tijdens de corona crisis besloot ik mijn leven volledig om te gooien en meer aandacht te besteden aan mijn chronische ziekte. Ik verhuisde vanuit Utrecht terug naar mijn geboorteplaats om dichter bij mijn vrienden en familie te zijn, ik veranderde van baan en vond daarmee werk waar ik nog elke dag blij van word. And last but not least, ik begon met Beterschap Gewenst!

Beterschap Gewenst is een naam met een dikke knipoog, want beter worden doe je helaas niet met een chronische ziekte. Wel kan je leren hoe je beter met je ziekte omgaat, en hierin wens ik mijzelf en anderen beterschap in! Hoe? Door in contact met andere lotgenoten te komen en door op een luchtige manier het gesprek over ziek zijn te starten. Hierdoor weet je dat je er niet alleen voor staat, en dat er met jou vele anderen zijn die worstelen met dezelfde dilemma’s en vragen.

Op Beterschap Gewenst deel ik informatie over chronisch ziek zijn, op een laagdrempelige manier. Zo kan je er ervaringsverhalen vinden of tips & tricks. Ook geef ik een dagelijks kijkje in mijn leven via mijn instagramaccount @beterschapgewenst. Heb jij iets wat je graag voorbij zou willen zien komen? Of lijkt het je leuk om eens (digitaal) te kletsen? Stuur dan even een berichtje naar info@beterschapgewenst.nl

Veel leesplezier gewenst!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *