OVER BETERSCHAP GEWENST

Wist jij dat één op de vier jongeren in Nederland een chronische aandoening heeft? Dat betekent dat of jij helaas die dikke pechvogel bent die kampt met een chronische aandoening of dat jij iemand in je omgeving hebt die chronisch ziek is. Toch valt er zowel online als offline weinig informatie te vinden over hoe je in het dagelijks leven omgaat met een chronische aandoening. En aangezien er 1,3 miljoen jongeren zijn die chronisch ziek zijn, is dit best gek toch?

Ik heb zelf een afweerstoornis genaamd SADNI en een chronisch b12-tekort. Ik merkte dat ik behoefte had aan handige én luchtige informatie omtrent chronisch ziek zijn. Want hoe je het ook went of keert, je loopt wanneer je chronisch ziek bent toch tegen andere dilemma’s en problemen aan dan je gezonde leeftijdsgenoten.

Daarom ben ik BETERSCHAP GEWENST begonnen, een blog die gaat over alles waarbij je rondom een chronische ziekte (eventueel) tegen aan loopt. BETERSCHAP GEWENST bouwt voort op ervaringsverhalen en tips van andere jongeren met een chronische ziekte. Kortom, op deze blog vind je uiteenlopende informatie die je hopelijk een klein beetje beterschap brengen in hoe je met een chronische ziekte om kan leren gaan.

Heb je opmerkingen of wil je graag iets zien op de blog? Stuur mij dan een mailtje via info@beterschapgewenst.nl

Liefs,

Lynn